Aksaray
DOLAR32.9946
EURO35.8012
ALTIN2529.0

Başkan Dinçer; “Spora olan desteğimiz sürecek’’

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Dinçer; “Spora olan desteğimiz sürecek’’
Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Türkiye 2. olan 68Aksaray Belediyespor Küçük Kızlar Hentbol Takımı oyuncularına ödüllerini verdi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Türkiye 2. olan 68Aksaray Belediyespor Küçük Kızlar Hentbol Takımı oyuncularına ödüllerini verdi.

Kulüpler arası Küçük Kızlar Hentbol Türkiye Şampiyonası 7-11 Mayıs 2024 tarihleri arasında Aksaray’da gerçekleşti. 5 Gün süren Küçük Kızlar Hentbol Türkiye Şampiyonasında temsilcimiz Aksaray Belediyespor zorlu müsabakalarda rakiplerine üstünlük sağlayarak finalde mücadele etme başarısı gösterdi. Aksaraylıların desteğiyle mücadele eden 68Aksaray Belediyespor Küçük Kızlar Hentbol Takımı, final müsabakasında Kepez Belediyespor ile karşılaştı. Büyük heyecana sahne olan mücadelede temsilcimiz turnuvayı 2.olarak tamamladı. Göreve geldiği ilk günden bu yana spor branşlarına verdiği destekle spor ’un ve sporcunun yanında olan Başkan Dinçer’de final müsabakasını izleyerek takıma tribünden destek verdi. Mücadele sonrası turnuva sonunda Türkiye Şampiyonasında 2’nci olan U – 15 takımını tebrik eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer genç sporculara güvenlerinin tam olduğunu bundan sonraki süreçte takıma desteğin süreceğini ifade etti. Bu anlamlı başarıya ulaşılmasında Belediye Başkanı Evren Dinçer’in maddi manevi çok büyük desteklerinin olduğunu belirten takım yöneticileri Başkan Dinçer’e teşekkür ettiler. Hentbol takımı yöneticileri, Başkanımız oyuncu kızlarımızla sık sık görüşerek onlara moral ve motivasyon verdi. Takımımızın da maddi ihtiyaçlarını tam olarak karşıladı. Kızlarımız başkanımızın vermiş olduğu destek ile bizleri mahcup etmeyerek önemli bir başarının altına imza attılar. Şehrimize hayırlı olsun. İfadelerini kullandılar. Aksaray Belediyespor’un başarısı, şehirde büyük sevinç yarattı. (Basın bülteni)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Dinçer “Kaliteli ve Kesintisiz Hizmet İçin Çalışıyoruz”Önceki Haber

Başkan Dinçer “Kaliteli ve Kesintisiz Hi...

Bisiklet Parklarının Sayısı ArtıyorSonraki Haber

Bisiklet Parklarının Sayısı Artıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar