Reklamı Geç
mhp
Aksaray
DOLAR32.3744
EURO35.0772
ALTIN2325.3

Belediye Personellerine Halkla İlişkiler ve Kişisel Gelişim Eğitimi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediye Personellerine Halkla İlişkiler ve Kişisel Gelişim Eğitimi
Aksaray Belediyesi personellerine “Yerel Yönetimlerde Halkla İlişkiler ve Kişisel Gelişim” konusunda eğitim semineri düzenledi. Seminere konuşmacı olarak Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi iktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Enver Aydoğan katıldı.

Aksaray Belediyesi ile Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından koordine edilen Yerel Yönetimlerde Halkla İlişkiler ve Kişisel Gelişim konusunda eğitim semineri gerçekleştirildi. Aksaray Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen seminere belediye birim müdürleri ile vatandaşlarla birebir temas halinde olan belediye personelleri katıldı.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Enver Aydoğan, yerel yönetimlerde halkla ilişkilerin öneminden bahsetti. Yerel yönetimlerin, belli amaçlara ulaşmak, belli ihtiyaçlara cevap vermek üzere hizmet ürettiğini aktaran Prof. Dr. Enver Aydoğan, yerel yönetimlerde çalışan her personellerin, bunu göz ardı etmemesi gerektiğini ve her personelin üzerine düşen vazifeleri en iyi şekilde yerine getirme çabası içerisinde olması gerektiğini söyledi.

Kişisel gelişim konusunda katılımcılara önemli bilgiler aktaran Öğretim görevlisi Prof. Dr. Enver Aydoğan, “Bilgi güçtür” diyerek eğitim ve kişisel gelişime önem veren toplumların daha mutlu ve refah içerisinde olduğu ve geleceğe güvenle bakabildiğinin altını çizdi.

Katılımcılara günlük hayata dair örneklemeler yaparak güncel konulara değinen Prof. Dr. Enver Aydoğan, bir işi başarmak için hedef belirlemenin önemli olduğunu söyledi. İş hayatında başarılı ve mutlu olmanın insanın bir nevi kendisine bağlı olduğunu da ifade eden Prof. Dr. Enver Aydoğan, başarılı ve güçlü insanların her zaman kendini tanımlayabilen kişiler olduğunu vurguladı. Konferans, katılımcıların soruları ile sona erdi. (Basın bülteni)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tesisatçıların Yoğun Mesaisi SürüyorÖnceki Haber

Tesisatçıların Yoğun Mesaisi Sürüyor

ÇOCUKLARDA GENİZ ETİ FAYDALI MI ?Sonraki Haber

ÇOCUKLARDA GENİZ ETİ FAYDALI MI ?

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar