Reklamı Geç
mhp
Aksaray
DOLAR32.3786
EURO35.0219
ALTIN2325.9

CHP'ye Yoğun İlgi, 14 Aday Adayı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP'ye Yoğun İlgi, 14 Aday Adayı
CHP de Milletvekili Aday Adayı sayısı 14 oldu. İl Teşkilatı ile birlikte geçtiğimiz Cumartesi Günü topluca Ankara ‘da CHP Genel Merkezine giden aday adayları başvurularını Genel Merkeze yaptılar. CHP Listenin 1. Sırasına gelecek ismin çok büyük olasılıkla şimdiden belli olmasına karşın Aday Adaylığı için başvuru sayısının bu kadar fazla olması hem teşkilatta hem de CHP Tabanında memnuniyet ve heyecan yarattı.

Aksaray'da, seçimlerin en hareketli partisi olan CHP'de hafta sonu yoğun bir mesai ile geçti. Aksaray milletvekilliği için aday adaylıklarını açıklayan tüm isimler Cumartesi Günü Ankara'ya, CHP Genel Merkezine giderek, aday adaylığı başvurularını resmileştirdi.

Aksaray Heyeti ile görüşmeleri Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba yaptı. Aday adayları ile birlikte Ankara'ya giden İl Başkanı Hacı Ali Keleş, 28'inci Dönem Milletvekilliği Seçimleri için CHP'ye büyük bir ilgi gösterildiğini söyledi. Halkın, değişim iradesini artık yüksek sesle dile getirdiğini söyleyen Keleş; “Partimize gösterilen ilgi hem bu değişim iradesinin, hem de özgür, demokratik ve adil bir ülke arzusunun somutlaşmış halidir” dedi.

Toplum sorunlarını bilen, kendi alanlarında yetenekli, birikimleri ile dikkat çeken, nitelikli ve kitlelerin takdirini kazanmış isimlerle Türkiye'ye yepyeni bir ufuk çizmek istediklerini söyleyen CHP İl Başkanı; “Genel Merkezimizde gerekli resmi başvurularımızı yaptık. Arkadaşlarımızla dayanışma içinde, milletimizin beklediği güzel yarınları inşa edeceğiz. Biz hazırız. Milletimiz müsterih olsun; halkın iktidarı çok yakın” diye konuştu.

Hacı Ali Keleş, açıklamasının son bölümünde, tüm aday adaylarına CHP'ye gösterdikleri yoğun ilgi münasebetiyle teşekkür etti ve siyasal çalışmalarında başarılar dilerken CHP'nin aday adayı listesi şu şekilde oluştu:

Ali Abbas Ertürk, Osman Bilgen, Gürsel Keskin, Ali Eşmekaya, Serkan Akdemirci, Berrin Özan, Döndü Kocagöl, Kubilay Çalışkan, Fahri Ermiş, Eren Özdaş, Sedat Kurşun, Yonus Sürücü, Muammer Boztoprak, Çapan Öztürk.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ak Parti’de Bir Garip Anket?Önceki Haber

Ak Parti’de Bir Garip Anket?

Dinçer “Ramazan Rahmet ve Bereket Ayıdır”Sonraki Haber

Dinçer “Ramazan Rahmet ve Bereket Ayıdır...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar