Aksaray
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Çıtak, ‘Halkımız verdiği destekten dolayı asla pişman olmayacak’

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çıtak, ‘Halkımız verdiği destekten dolayı asla pişman olmayacak’

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray teşkilatı seçime bir hafta gibi bir zaman dilimi kalırken saha çalışmalarını yoğun olarak sürdürüyor.

 

MHP kadın kolları teşkilatı, Ülkü Ocakları, Kamu-Sen ve TÜRKAV bütün teşkilatlarıyla Aksaray’ın her köşesinde MHP’nin genç ve vizyoner Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak’ın Aksaray’a yapacağı hizmetleri anlatıyor.

 

Teşkilatların başkanlarına, yöneticilerine ve üyelerine kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür eden MHP adayı Çıtak, “Aksaray’da 7’den 70 herkesi herkesi kapsayacak hizmet ve projelerle geliyoruz. Hem Aksaray’ımızı modern bir kent yapısına dönüştüreceğiz, hem sosyal ve kültürel alanlarda herkese değecek hizmetlerimizi hayata geçireceğiz. Sağlıkta, eğitimde, turizmde, ulaşımda, alt ve üst yapıda, kentsel dönüşümde, tarihi yapılarımızın korunmasında, esnaflarımızın sorun ve sıkıntılarının çözümünde hazırladığımız projelerimizle 31 Mart’ta artık özlenen MHP belediyeciliğini başlatacağız” dedi.

 

Çıtak, gerek şahsi ziyaretleri, gerek se parti teşkilatlarının ve partiye destek açıklayan kurum ve kuruluşlarının yaptığı ziyaret ve temaslarda MHP’ye olan güvenin ve Aksaray’da MHP beklentisinin çok üst seviyelerde olduğunu gördüklerini söyledi.

 

Aksaray halkının değişimden yana olduğunu ve bu değişimde güven duyulan partinin MHP olduğunu vurgulayan Çıtak, “Biz şehrimizin tüm sorunlarına, esnaflarımızın faaliyet gösterdiği tüm bölgelerde yaşadıkları sıkıntılara hakimiz. 11 Ocak’tan bu zaman kadar ziyaret ettiğimiz her yerde bu sevdaya olan özlemi görüyorum. Halkımız da zerre tereddüt yok. Temas ettiğimiz, anlattığımız herkes buna olan inancımızı kat kat artıyor. Biz inanmadığımız bir şeyi söylemiyoruz. Halkımızda bunu çok iyi biliyor. Gösterdikleri ilgi ve samimiyet bunu gösteriyor. İnşallah halkımızın bu güvenini boşa çıkarmayacağız. Halkımız verdiği kararda hiçbir zaman pişman olmayacak. Ben Aksaray’ın öz evladıyım, işim, aşım, çevrem, eşim, dostum, akrabalarım her şeyim burada. Biz dün de halkımızın içindeydik, bugün de halkımızın içindeyiz ve yarın da halkımızın içinde olacağız” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Aktürk’ten Tarihi Güne DavetÖnceki Haber

Başkan Aktürk’ten Tarihi Güne Davet

CHP Adayı Demir’e Destek ArtıyorSonraki Haber

CHP Adayı Demir’e Destek Artıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar