Aksaray
DOLAR32.4726
EURO34.8552
ALTIN2433.5

Dinçer “En Büyük Referans Kaynağımız Adalet”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dinçer “En Büyük Referans Kaynağımız Adalet”
31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde güven tazeleyerek Aksaray Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçilen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer mazbatasını aldı.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde güven tazeleyerek Aksaray Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçilen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer mazbatasını aldı.

Aksaray Adliyesi’nde düzenlenen törende Aksaray Belediye Başkanı olarak tekrar seçilen Dinçer mazbatasını Seçim Kurulu Başkanı Hakim Müzeyyen Sevil’den aldı. Hakim Müzeyyen Sevil, başkanlık görevine seçilen Dinçer’i tebrik ederek, “Sorun ve sıkıntı yaşanmadan güzel bir seçim dönemi geçirdik. Yaklaşık 9 yıldır görevde bulunduğum Aksaray’ın bir vatandaşı olarak Belediye Başkanımızın Aksaray için güzel hizmetler yapmasını bekliyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Mazbatasını alarak ikinci dönem başkanlık görevine başlayan Dinçer, Aksaray’a için bir kez daha hizmet yolculuğuna çıktıklarını belirtti. Dinçer, mazbata töreninde yaptığı konuşmada; “Geriye dönük 5 yıllık süreç içerisinde yapmış olduğumuz çalışmalar ve belediyecilik hizmetleri neticesinde aday olduktan sonra tekraren şehrimizde yaptığımız seçim çalışmaları sonucunda çok şükür hemşerilerimizin destek ev teveccühleri ile tekrardan seçildim. Mazbata törenimizle birlikte Aksaray’ımızda bir kez daha hizmet yolculuğuna başlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ortak akıl anlayışıyla hareket ederek yönetime devam edeceklerini kaydeden Başkan Dinçer, en büyük gücünün vicdanı olduğunu dile getirdi. Dinçer konuşmasının devamında Aksaray için elinden gelen tüm çabayı sarf edeceğini vurgulayarak, “Bu vesile ile bugüne kadar desteklerini esirgemeden yanımızda olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Büyük bir sorumluluk ile çok onurlu ve şerefli bir göreve tekrar seçilmek nasip oldu. Burada bize düşen görev bundan sonraki süreçte 250 bin vatandaşımızın hepsini ayrı ayrı kucaklayarak, istişare ederek hizmetlerimize devam etmek oluyor. Vatandaşlarımız bilir ki geçtiğimiz dönemde de Aksaray’ımızda elimizden gelen tüm çaba ve gayreti sarf ettik. Adaletle hükmetmeye çalıştık. En büyük referans kaynağımız adalet oldu. En büyük gücümüz de vicdanımız oldu. Aynı şekilde bu minvalde ve usulde tekrar hareket edeceğimizi belirtmek istiyorum. Aksaray’ımızın sorunlarını ve çözüm önerilerini sürekli hemşerilerimizde istişare ettik. Bu sorunların üzerine gidip çözüme kavuşması için çalışarak Aksaray’ımızı daha güzel ve yaşanabilir bir şehir kılmak adına elimizden geleni yapacağız. Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun.” dedi. Mazbata törenine Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk ve partililer katıldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dinçer’in Tebrik Hediyeleri LÖSEV ve TSK Mehmetçik VakfınaÖnceki Haber

Dinçer’in Tebrik Hediyeleri LÖSEV ve TSK...

Jandarma KOM Suçluya Geçit VermiyorSonraki Haber

Jandarma KOM Suçluya Geçit Vermiyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar