Aksaray
DOLAR32.5711
EURO35.0136
ALTIN2432.4

Dinçer Gurbetçiler ile Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dinçer Gurbetçiler ile Buluştu
Geçtiğimiz Cuma Günü Aksaray Belediyesi’nin düzenlediği Gurbetçiler Buluşması Aksaray Belediyesi Bilim ve Kültür Merkezi Bahçesinde gerçekleştirildi.

Çok sayıda gurbetçinin katıldığı buluşmaya Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’nun yanısıra muhtarlar, bazı STK Başkanları katıldı. Toplantı başlamadan önce Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’un tüm masaları tek tek gezerek tokalaşması ve hatır sorması oldu. Ancak İl Başkanı Altınsoy program boyunca programı düzenleyen Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’in masasında oturmadı.

Gurbetçiler Buluşması Programında gurbetçiler adına 1 kişi konuşarak böyle bir buluşmaya vesile olduğu için Başkan Dinçer’e teşekkür etti. Ardından Başkan Dinçer yaptığı konuşmasında; “Bu yıl gurbetçi buluşmalarımızın 4’üncüsünü icra ediyoruz. Gurbetçilerimiz ile bir araya gelmek bizleri mutlu ediyor. Bizler şehrimizde ihtiyaç duyulan hizmetleri yerine getirmek için mücadele veriyoruz. Şehrimizin ihtiyaçlarını karşılamak adına gece gündüz demeden tüm imkanları kullanıyoruz. Alt yapıdan üst yapıya, yeşil alan varlığından hizmet yatırımlarına kadar birçok alanda projeler gerçekleştiriyoruz. Sizlerin şehrimize her geldiğinizde şehri daha çok gelişmiş daha çok güzelleşmiş olarak görmeniz için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bugün bir gurbetçi vatandaşımızı evinde ziyaret ettik. Ailemize kaza sebebi ile kızlarını kaybetmelerinden dolayı taziyede bulunduk. Tatil dönüşünde tüm gurbetçilerimizin dikkatli bir şekilde gitmesini tavsiye ediyorum. Hayırlı yolculuklar temennisinde bulunuyorum. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” Dedi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in ardından kürsüye çıkan Vali Hamza Aydoğdu ise yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Böyle güzel bir programda bizleri bir araya getiren eksiksiz bir organizasyon gerçekleştiren Belediye Başkanımız Sn. Evren Dinçer’e teşekkür ediyorum. Bu toplantı şunun için önemli burada hasret var, ayrılık var, vuslat var, memleket özlemi var, birlik ve beraberlik var, vatan ve bayrak aşkı var burada Aksaray var.

Türkiye’de Aksaray kadar Gurbet ve Gurbetçi kelimeleri ile özdeşleşmiş başka bir yer yoktur. Buradan bir müjdeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Aksaray Valiliği ve Aksaray Belediyesi iş birliğinde yüzde 51 hisse ortaklığı ile Avrupa’nın 2. Büyük Organize Sera bölgesini Karkın’da kuruyoruz. Burada 2 bin kişi istihdam edilecek. 11 ay üretim yapacak. 100 dekar alandan elde edeceğiniz ürünü 1 dekardan alacaksınız. Aksaray Türkiye’nin özetidir. Aksaray kendi kabuklarını kırmıştır. Sizlerden istirhamım gittiğiniz yerlerde Aksaray’ın güzelliklerini anlatmanızdır. Belediye Başkanımıza bizleri böyle güzel bir organizasyonda buluşturduğu için teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

Protokol konuşmalarının ardından Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ve protokol üyeleri gurbetçilerle günün anısına fotoğraf çekindi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Altınsoy Durmak BilmiyorÖnceki Haber

Altınsoy Durmak Bilmiyor

Ortaköy Yolu Yeniden BaşlıyorSonraki Haber

Ortaköy Yolu Yeniden Başlıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar