Aksaray
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5

Farkındalık İçin Kan Bağışı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Farkındalık İçin Kan Bağışı
Aksaray il jandarma komutanlığına bağlı ekipler jandarma teşkilatının kuruluşunun 184’üncü yılı kutlamalarında farkındalık oluşturmak için kan bağışında bulundular.

Aksaray’da son yıllarda üstlendiği görev ve yaptığı çalışmalarındaki başarısı ile toplumun her kesiminin en güvendiği kurumlardan birisi haline gelen il jandarma komutanlığı ekipleri teşkilatın 184’üncü yıl kutlamalarında farkındalık oluşturmak için Kızılay’a kan bağışında bulundular.

Şimdiye kadar Aksaray’da kamu yararına yapılan tüm programlarda sorumluluktan kaçmayan jandarma ekipleri 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremden sonra özellikle sosyal medya sayfalarında Kızılay’a olan güveni sarsmaya yönelik paylaşımlarla kan stokunda azalmaya sebep olan provokatörlere cevap olarak Kızılay’a kan bağışında bulundular.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaray’a Yakışan Bir Eser OlduÖnceki Haber

Aksaray’a Yakışan Bir Eser Oldu

Miniklerin Karne Sevincinde Yanlarında OldularSonraki Haber

Miniklerin Karne Sevincinde Yanlarında O...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar