Aksaray
DOLAR32.285
EURO34.8025
ALTIN2407.8

“Gelecek 100 Yıl Aksaray Yüzyılı Olsun”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Gelecek 100 Yıl Aksaray Yüzyılı Olsun”
İyi Parti Aksaray Milletvekili Turan yaldır TBMM’de yaptığı konuşmada Aksaray Milletvekillerini ve çevre illerdeki vekilleri bölgelere yapılacak yatırımlarda ortak çalışma çağrısında bulunurken Aksaray milletvekillerine de “Alınan her bir oy vebaldir” dedi.

14 Mayıs seçimlerinin ardından İyi parti listesinden yeniden milletvekili seçilerek Aksaray’ı temsil için TBMM’ye giden Turan Yaldır gündem açıklamalarını sürdürürken Aksaray milletvekillerine çağrıda bulunarak “Aksaray için birlikte çalışalım” dedi.

TBMM kürsüsünden Aksaray ve çevre il milletvekillerine de seslenen Yaldır yaptığı konuşmada; “Gazi Meclisimizden Aksaray’ımızın milletvekillerine bir çağrıda bulunmak istiyorum, gelin, TBMM’nin 28. dönemini, yani gelecek 5 yılı, Aksaray’ımızın kazanımlarıyla dolu, dolu geçirelim. Gelin, 20 yıldır bekleyen projeleri hayata geçirip, Aksaray’ımızın gelecek 100 yıla damga vurmasını sağlayalım” dedi.

İyi Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır TBMM kürsüsünden yaptığı konuşmada; “Kıymetli milletvekilleri, buradan, Gazi Meclisimizden Aksaray’ımızın diğer milletvekillerine de bir çağrıda bulunmak istiyorum. Gelin, 28. dönemi, yani gelecek 5 yılı Aksaray’ımızın kazanımlarıyla dolu dolu geçirelim. Gelin, Aksaray’ımızın ihtiyaçlarına ve acil çözüm bekleyen sorunlarına hep birlikte el atalım. Gelin, Aksaray- Ulukışla arası 81. Km’lik bir demiryolu hattıyla ilimizi Mersin limanına bağlayıp uluslararası bir sanayi şehri yapalım. Gelin, bu dönemde Aksaray – Niğde – Nevşehir ve Kırşehir ilinin ortak ve merkez noktasına Dünya başkentlerinden uçuş alabilen bölgesel bir havalimanı yapılmasına vesile olalım. Böylelikle yeni sanayi yatırımlarından, turizm gelirlerine birçok sektörde ilimize ve bölgemizin kalkınmasına vesile olalım. Bu dönemde, 20 yıldır bekleyen ve hayati önem taşıyan bu üç projenin gerçekleşmesi ile Aksaray’ımızın sanayiden, tarıma, turizmden kalkınmaya gelecek 100 yıla damga vurmasını sağlayalım.

Bunlarla birlikte kanayan yara haline gelmiş; Ortaköy yolunun artık tamamlanması, OSB ve Yeni Sanayi için duble yol ihtiyacı ve yeni şehir stadyumu yapılması gibi kısa vadede çözüm bekleyen sorunlarımız var” dedi. Aksaray milletvekillerine seslenen Yaldır; “Aksaraylının oylarıyla milletvekili seçildik. Alınan her oy bir vebaldir ve bu bilinçle hizmet edelim. Son 20 yılda verilen ama tutulmayan sözlerin takipçisi olarak hayata geçirilmesini sağlayalım” çağrısında bulundu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Turizm Sahalarında Asayiş BerkemalÖnceki Haber

Turizm Sahalarında Asayiş Berkemal

Şehrin En Özel Müzesinin Açılışı YakınSonraki Haber

Şehrin En Özel Müzesinin Açılışı Yakın

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar