Aksaray
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

“Her Fikri Değerlendireceğiz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Her Fikri Değerlendireceğiz”
Seçim çalışmalarını yoğun biçimde sürdüren MHP Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, vatandaşlarla olan buluşmalarında tüm fikirlerin kendileri için önemli olduğunu ve mutlaka değerlendirileceğini belirterek; “Ben yaptım oldu” dönemini sona erdireceklerini söylüyor.

Aksaray halkıyla kucaklaşmaya devam eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, TOKİ bölgesinde ve Tacin Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek projelerini ve hedeflerini paylaştı.

 

Aksaray halkının beklenti ve ihtiyaçlarını doğru bir şekilde belirleyerek onlara yönelik çözüm odaklı projeler geliştirdiklerini söyleyen Çıtak; “Bizim için önemli olan halkımızın refahı ve mutluluğudur. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çalmadık kapı, dokunmadık gönül bırakmayacağız” dedi.

 

Mahalle sakinlerine projelerini anlatan Çıtak; “Aksaray'ı her yönüyle tanıyan, sorunlarını ve ihtiyaçlarını yakından bilen bir teşkilatın belediye başkan adayı olarak şehrimizin her bir köşesini adım adım dolaşıyor, vatandaşlarımızın nabzını tutuyor ve onların taleplerini dinliyoruz. Her vatandaşımızın fikri bizim için önemlidir. Onların beklentilerini karşılamak için elimizden geleni yapacağız. Gençlerimizin ve çocuklarımızın geleceği için önemli adımlar atacağız. Emeklilerimiz ve kadınlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak önemli adımlar atacağız. Yerel esnaflarımızı destekleyecek çalışmaları hayata geçireceğiz. Sosyal ve kültürel alanda 7’den 70’e herkese hitap edecek çalışmalara imza atacağız. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan çevre düzenlemesine, turizmden sosyal belediyeciliğe, alt yapıdan üst yapıya, kentsel dönüşümden kültürel çalışmalara her alanda yapılması gerekenleri belirledik. İnanmadığımız, yapamayacağımız hiçbir şeyi söylemiyoruz. Temas ettiğimiz, kucaklaştığımız tüm vatandaşlarımız nezdinde projelerimiz kabul gördü. Artık değişimin zamanının geldiğini net bir şekilde görüyoruz. 31 Mart’ta hemşehrilerimizin güçlü desteğiyle bu değişimi yapacağız ve zaman kaybetmeden projelerimizi hayata geçireceğiz” diye konuştu.  

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Öğrencilere Yeni Uğrak NoktasıÖnceki Haber

Öğrencilere Yeni Uğrak Noktası

YILDIRIM KAYA ‘PELİNSU’YA BİR BORCUM VAR, ÖDEMEYE GELDİM’Sonraki Haber

YILDIRIM KAYA ‘PELİNSU’YA BİR BORCUM VAR...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar