Aksaray
DOLAR32.9949
EURO35.8195
ALTIN2529.0

Kuralsızlığa Geçit Verilmiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kuralsızlığa Geçit Verilmiyor
Aksaray’da her geçen gün artan araç varlığının getirdiği trafik sorunları büyümeye devam ediyor. Trafik sorunlarının çözümü noktasına denetim ve kontrol çalışmalarını gece gündüz demeden sürdüren emniyet ekipleri trafikte kuralsızlığa geçit vermiyor.

Aksaray’da her geçen gün artan araç varlığının getirdiği trafik sorunları büyümeye devam ediyor. Trafik sorunlarının çözümü noktasına denetim ve kontrol çalışmalarını gece gündüz demeden sürdüren emniyet ekipleri trafikte kuralsızlığa geçit vermiyor.

Özellikle şehrin trafikte yoğun olarak kullanıldığı alanlarda kural ihlallerine göz açtırmayan ekipler sıkı denetimleri ile trafiğin nefes alması noktasında çalışmalarına devam ediyor. Araç sayısının artması ile birlikte şehir genelinde yaşanan trafik yoğunluğunu göz önünde bulundurarak trafik kontrollerini arttıran ekipler Turizm Caddesi, Atatürk Bulvarı, Bankalar Caddesi gibi noktalarda trafik kurallarını ihlal eden sürücüleri tek tek tespit ediyor. Özellikle yol kenarlarına yapılan hatalı parklanmalar konusunda sürekli olarak uyarıda bulunan ekipleri ihlallerin tespitinde cezai işlem uyguluyor. Yaya geçitlerinde de gerekli özenin gösterilmesi ve yay önceliği konusunda farkındalığın oluşturulması için çalışmalarına devam eden ekipleri trafik akışının sorunsuz sağlanabilmesi için sürücüleri ve yayaları trafik kuralları konusunda uyarıyor. Trafikte alınan önlemlerin hem can hem de mal güvenliği açısından gerekli olduğunu kaydeden vatandaşlar, “Aksaray gün geçtikçe büyüyen ve gelişen bir şehir. Özellikle araç sayısı her geçen gün artış gösteriyor. Verilere baktığımızda araç sayımızın sürekli olarak arttığını görüyoruz. Buna bağlı olarak trafikte yaşanan sorunlar da artış gösteriyor. Bu sorunları ortadan kaldırmak ve trafikte güven ortamını sağlamak için emniyet ekiplerimiz sürekli olarak saha çalışması yapıyor. Trafikteki kuralsızlıklara göz açtırmayan ekiplerimiz bizlerin dikkatini de trafik kurallarına çekmiş oluyor. Kuralsızlık can ve mal kayıplarını beraberinde getiriyor. Kayıp yaşamamak için bizlerin de bilinçli olması ve kurallara uyması gerekiyor. Toplum güvenliğini tehlikeye sokacak ve tehdit oluşturacak her türlü unsura karşı bizim de üzerimize düşen sorumluluklar var. Trafik akışını kolaylaştırmak adına öncelikle yaya geçişini trafiği aksatmayacak şekilde yapmamız gerekiyor. Bunun yanı sıra hatalı parklanmalarda sık sık karşılaşıyoruz. Sürücülerimizin kısa süre için de olsa araçlarını trafiği tıkatacak şekilde yol kenarlarında bırakmaması gerekiyor. Emniyet ekiplerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandılar.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Millet Bahçeleri Yaza HazırÖnceki Haber

Millet Bahçeleri Yaza Hazır

Kamudaki Tedbirler Belli OlduSonraki Haber

Kamudaki Tedbirler Belli Oldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar