
Gürcistan'da düzenlenen Gençler Kuraş Avrupa Şampiyonasında Aksaraylı sporcuların rüzgarı esti. Aksaraylı kuraşçılar farklı kategorilerde birincilik ve ikincilik elde etti.
2025 Gençler Kuraş Avrupa Şampiyonası Gürcistan'ın Batum şehrinde yapıldı. 09-14 Nisan 2025 tarihleri arasında Gürcistan'ın Batum şehrinde yapılan büyükler ve ümitler Avrupa Kuraş Şampiyonasında Aksaray'ı ve Türkiye'yi temsil eden sporcular Esmanur Eroğlu ve Sedat Ali Balta büyük gurur yaşattı.
Kuraş sporcusu Esmanur Eroğlu kendi kategorisinde Avrupa şampiyonu olurken kuraş sporcusu Sedat Ali Balta Avrupa ikincisi oldu. Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız genç sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Yorum Yazın