Aksaray
DOLAR32.3081
EURO34.8463
ALTIN2411.8

Mehmet Derin: Eğitim Vazgeçilmezimizdir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mehmet Derin: Eğitim Vazgeçilmezimizdir
Aksaray VİAFEN Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Derin, gazeteciler günü dolayısıyla Aksaraylı basın mensuplarını VİAFEN Koleji’nde düzenlediği programda ağırladı.

Aksaray’ın seçkin ve önde gelen özel eğitim kurumlarından olan VİAFEN Koleji eğitimcileri ve yönetim kurulu, basın mensuplarıyla kahvaltı programında buluştu. Kahvaltı programının ardından basın mensuplarının gazeteciler gününü kutlayan VİAFEN Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Derin yaptığı konuşmada; “Vakit kavramını gözetmeksizin basınımız gibi biz de 7/24 işimizin peşindeyiz. Basınımız ile ortak noktalarımızdan birisi vakit kavramımızın olmamasıdır. 2019 yılında kurulan kurumumuzun açılışını pandemi dolayısıyla yapamamıştık. Basınımız ile buluşmamız bugüne nasip oldu. Dershanelerin kapatılması ile başlayan yeni sürece devam diyerek eğitim alanına birikimlerimizi aktarma yolunda ilerledik. Geleceğimiz için tüm birikimimizi kurumumuza yatırdık. Vizyon Akademi olarak, 10 bin metrekarelik alana kurduğumuz okulumuz iki farklı bölümden oluşuyor. Birinde dersliklerimiz, kütüphanemiz, eğitim alanlarımız yer alıyor, Spor kompleksimizde ise etkinlik alanları, konferans salonu, sınav salonu ve yönetim yer alıyor” dedi. Derin, Aksaray basınına teşekkür ederek konuşmaların; “Basınımız iyi ki var. Eğitimimiz iyi ki var. Birlik ve beraberlik içerisinde olursak her şey çok güzel olur” şeklinde sürdürdü.

Derin VİAFEN koleji ve eğitim anlayışıyla ilgili, “Bundan sonraki süreçte eğitimde Aksaray’ı en güzel şekilde temsil edeceğiz. 1998 yılından beri sürdürdüğümüz anlayış ile eğitim için çalışacağız. Benim işim eğitim ve eğitim için elimden geleni yapacağım. Okulumuzda 450 öğrenci bulunuyor. Öğrencilerimizin 200’ü Fen, 250’si Anadolu kısmında yer alıyor. Ayrıca ilk mezunlarımızı da bu yıl vereceğiz. VİAFEN ailesi olarak eğitim için yaptığımız birçok çalışma farklı illerde örnek alınıyor. Bu da bizi bir adım daha ileriye taşıyor. Basınımız ile birlikte Aksaray için, eğitim için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaray’dan 214 Milyon Dolarlık İhracatÖnceki Haber

Aksaray’dan 214 Milyon Dolarlık İhracat

“Halkım ve Memleketim İçin Çalışacağım”Sonraki Haber

“Halkım ve Memleketim İçin Çalışacağım”

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar