Aksaray
DOLAR32.2793
EURO34.8954
ALTIN2434.2

Mutfak Hırsızları Jandarmaya Yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mutfak Hırsızları Jandarmaya Yakalandı
Jandarma ekiplerinin hassas çalışmaları ve dikkatleri sayesinde bir tesisten çalınan mutfak malzemeleri sahiplerine teslim edilirken olayı gerçekleştiren 2 hırsızlık şüphelisi de yakalandı.

Aksaray il, ilçeler, belde ve köylerde sorumluluk alanlarında huzur ve güvenin sembolü olan Aksaray il Jandarma komutanlığı ekipleri denetim ve devriye görevlerine ara vermeden devam ederken Jandarma ekiplerinin dikkati ve çalışmaları birçok suçun oluşmasını önlerken meydana gelen suç olayları da vatandaşlar mağdur olmadan çözüme kavuşuyor.

Bu kapsamda 24 saat devriye ve denetim görevlerini sürdüren Jandarma ekipleri şüphe üzerine durdurdukları kamyonette inceleme yaptı. Kamyonetin kasasında bulunan kullanılmış endüstriyel mutfak malzemelerini inceleyen ekipler araç içerisinde durumlarından şüphelendikleri M.K. ile A.Y.’nin sorgularını yaptı. Yapılan sorguda her iki şahsın da hırsızlık suçundan kayıtlarının bulunduğunun anlaşılması üzerine şahısların üzerleri ve araçlarında arama yapıldı. Yapılan aramada;

1 adet uyuşturucu içme aparatı, 1 adet piknik tüpü, 1 adet Elektrikli çay semaveri, 30 adet endüstriyel tip yemek küveti, 8 adet küçük boy sac tava, 8 adet çelik tencere, 1 adet endüstriyel tip iki gözlü bulaşık yıkama tezgâhı, 2 adet kulpsuz tava ve 4 adet alüminyum tencere ele geçirildi. JASAT dedektifleri ele geçirilen malzemeler ile ilgili yaptıkları çalışmada kasada bulunan malzemelerin merkez ilçe sınırları içerisindeki bir dinlenme tesisinden çalınan malzemeler olduğu tespit edildi. Ele geçirilen malzemeler sahibine teslim edilirken gözaltına alınan 2 hırsızlık şüphelisi işlemleri için il Jandarma komutanlığına götürüldü.

Konuya ilişkin il Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada; “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” denildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dinçer “Ramazan Rahmet ve Bereket Ayıdır”Önceki Haber

Dinçer “Ramazan Rahmet ve Bereket Ayıdır...

Şehit ve Gazilerimizin Belgesellerinin İkincisi de GösterimdeSonraki Haber

Şehit ve Gazilerimizin Belgesellerinin İ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar