Aksaray
DOLAR32.4708
EURO34.7099
ALTIN2437.0

Öğrenciyi Darp Eden Öğretmen Açığa Alındı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Öğrenciyi Darp Eden Öğretmen Açığa Alındı
Aksaray’da öğrencisine sinirlendiği iddiası ile öğrencisini darp eden matematik öğretmeni valilik tarafından görevinden uzaklaştırıldı.

Edinilen bilgiye göre Ortaköy’de ortaokul matematik öğretmeni A.R.Y. 5. Sınıf öğrencisini tekme tokat okul koridorunda dövdü. Çocuğu öğretmenin elinden başka bir öğretmen kurtarırken öğretmenin darp etme anı güvenlik kameralarına yansıdı. Öğretmen Valilik tarafından görevinden uzaklaştırıldı.

Aksaray'da 14 Aralık günü Ortaköy ilçesi Şehit Salih Aksu Ortaokulu'nda öğretmen A.R.Y dersteyken sinirlendiği öğrencisini okul koridoruna çıkararak tekme tokat darp edip boğazını sıktı.  Gürültüyü duyan başka sınıftaki teknoloji Tasarım Öğretmeni G. Ü.  Matematik öğretmeni tarafından dövülen 5. Sınıf öğrencisi S. T.K’yı kurtararak uzaklaştırdı.  Yaşanan olayın ardından T.K., durumu babası Duran K.'ya anlattı. Duran K. da oğlunu önce hastaneye götürüp darp raporu aldıktan sonra Cumhuriyet Savcılığına giderek öğretmen A.R.Y. hakkında suç duyurusunda bulundu.

Vali Aydoğdu’dan Aileye Destek Mesajı

Yaşanan olaydan sonra Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Böylesine talihsiz ve vicdanlarımızın asla kabul edemeyeceği bir olayın ilimizde olması hepimizi derinden üzmüştür; hatta kahretmiştir. İdari yönden bütün işlemler hassasiyetle yürütülüyor. Ailemizin ve evladımızın her an yanındayız.” dedi.

Kaymakam Açıklama Yaptı

Önceki hafta yaşanan olayda öğretmenin derhal görevden alındığı öğrenildi. Ortaköy Kaymakamı Ahmet Karatepe’nin yaptığı açıklamada “İlçemiz Şehit Salih Aksu Ortaokulunda Matematik Öğretmeni olarak görev yapan A. R. Y. tarafından, aynı okulun 5/B sınıfı öğrencisi S. T. K.'nin darp edildiği hususuna ait bilgi iletilir iletilmez, Sayın Valimiz Hamza Aydoğdu’nun talimatları ile söz konusu öğretmen derhal görev yaptığı okuldan uzaklaştırılmış ve konu ile ilgili olarak soruşturma yapmak üzere ilçemize İl Milli Eğitim Müfettişleri görevlendirilmiştir. Konu ile ilgili olarak başlatılan idari ve adli soruşturma süreci devam etmektedir” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BU TEST İLE HASTALIĞINIZI ÖĞRENİN!Önceki Haber

BU TEST İLE HASTALIĞINIZI ÖĞRENİN!

Hastane Başsız Kaldı…Sonraki Haber

Hastane Başsız Kaldı…

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar