Aksaray
DOLAR32.9949
EURO35.8195
ALTIN2529.0

“Seçim Kazanılmamış Gasp Edilmiştir!”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Seçim Kazanılmamış Gasp Edilmiştir!”
İlk seçimde Hazim Turan’ın 1 oy ile kazandığı ve itiraz üzerine YSK tarafından geçtiğimiz günlerde yenilenen Güzelyurt Belediye Başkanlığı Seçimlerinde Ak Partili adaya karşı kaybeden Hazim Turan seçim sonuçlarının vicdanları yaraladığını ve seçmenin iradesi değil çıkar ilişkileri sayesinde seçimin alındığını belirterek; “Seçim kazanılmamış gasp edilmiştir” dedi.

İyi Parti Güzelyurt Belediye Başkanı adayı Hazım Turan, son seçimlerdeki olayları ve rakiplerinin oy artışını sert bir dille eleştirdi. Turan, seçmenlere güvenerek arkasında duranların saygınlığını vurgulayarak, siyasetin halkın takdirine bağlı olduğunu dile getirdi.

Aksaray'ın Güzelyurt ilçesinde geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen Belediye Başkanlığı seçimlerinde İYİ Parti adayı Hazım Turan, seçim sonuçlarına sert bir şekilde tepki gösterdi. Turan, rakiplerinin oy artışını ve kendi partisinin oy kaybının olmadığını aksine artış olduğunu belirterek, siyasetin halkın takdirine bağlı olması gerektiğini belirtti.

31 Mart 2024 seçimlerinde İYİ Parti'nin 549 oy alırken, 02 Haziran 2024 tarihinde 580 oy almasına dikkat çekti. Ancak MHP ve Ak Parti'nin oy sayılarındaki değişiklikler, Turan'ın tepkisini artırdı. MHP'nin oy sayısındaki düşüş ve Ak Parti'nin aynı oranda oy sayısındaki artış ve seçimde MHP’lilerin sandık başlarında bile olmamaya özen göstermeleri Turan'ın dikkatini çekti ve seçim sonuçlarını sert bir dille eleştirdi.

Turan, "Siyaset bizim işimiz diyenlerin tablosu budur karar ve taktir sizin" diyerek, seçim sonuçlarını yorumladı. Ancak aynı zamanda, seçmenlere güvenerek arkasında duranların saygınlığını vurguladı. "Ne mutlu bana ki gasp edilen seçimde bana güvenen seçmenimin artarak arkamda durduğunu görmekten mutluyum” diyerek, seçmenlerin desteğine teşekkür etti ve siyasetin halkın takdirine bağlı olduğunu dile getirdi.

Alışveriş marketlerinin çekler elbet bitecek ama bizim yapılan bu Adaletsizliklere tepkimiz asla bitmeyecek dedi.

Kazanılan sandığın seçmenin zaferi olmalıydı çıkarların değil diyen Turan sert dille eleştirdiği seçim sonuçları, Güzelyurt'ta siyasi atmosferi etkilemeye devam ediyor ve etmeye de devam edeceği görülüyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çiftçinin Beklediği Fiyatlar Belli OlduÖnceki Haber

Çiftçinin Beklediği Fiyatlar Belli Oldu

Uzmanından Kurban Eti Saklama UyarısıSonraki Haber

Uzmanından Kurban Eti Saklama Uyarısı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar