Aksaray
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

“Siyasetçi Siyasetçinin Dostu Değil Rakibidir”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Siyasetçi Siyasetçinin Dostu Değil Rakibidir”
Siyasetçi, Siyasetçinin dostu değildir, rakibidir diyen İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Resul Karaüzüm partiye katılım süreci ve adaylığı konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti’den milletvekilliği için aday adaylığını açıklayan Resul Karaüzüm Dilek Eyüboğlu moderatörlüğünde Nazmi Çalışkan, Hikmet Recep Turan ve Harun Atalay’ın her hafta farklı kon ve konuklarla Aksaray’ın önemli orunlarının masaya yatırıldığı söz konusu Aksaray’da partiye katılım, adaylık ve Aksaray’ın sorunları konusunda açıklamalarda bulundu.

Özellikle geçmiş dönem kısa süreli ile başkanlığını yaptığı partideki açıklamaları ve İyi partiye geçişi konusunda konuşan Karaüzüm; “Sarı muhalefet söylemi geçmiş dönemde muhalefet görevini tam yapmayan yöneticilereydi. Ancak geldiğimiz bu süreçte gerek ilçe teşkilatı gerekse il teşkilatı değişerek genç ve dinamik isimlerle yeniden belirlendi. Sarı muhalefet söylemim geçmişteki süreç içindi. Zafer partisindeki istifa sürecimle ilgili o dönemde de açıklamayı gerek basın toplantısı gerekse yine sizin programınızda yaptım. Yaklaşık 3 ay boyunca işlerimi yaparken geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için neler yaparım onun gayreti içerisinde oldum. Bu süreçte bir siyasi düşüncem olmadı veya siyasi bir beklentiyle çalışmadım. Herkesin kaçtığı kimsenin elini taşın altına koyamadığı günlerde İyi partinin kuruluşu sürecinde taşın altına bedenimizi koyduk. Son genel seçimlerde de oyumu İyi partiye verdim. Benim derdim siyaset değil, derdim ülkem ve milletime ne konuda nasıl fayda sağlarım.

Önceki il başkanlığını yaptığım siyasi partiden istifa ettikten sonra ülkemizin geleceği olan gençlerimiz için hiçbir beklenti içerisine girmeden çalışmaya başladım. Gençlerimizin sorunları çok büyük bizlerde elimizden geldiği kadar bu sorunlara çare olabilirsek ne mutlu bizlere. Ben bu süreçte tüm maliyeti şahsım olarak karşıladım ve gücüm yetinceye kadar da karşılamaya devam edeceğim. İnsanların temel ihtiyaçları dışındaki talep ve beklentileri bende yok. Oturduğum bir evim, ayağımı yerden kesen bir aracım var yani benim bu hayattan zenginlik gibi bir beklentim de yok. Bunlar dışında kalan kazancımı da bu yolda harcamaya devam edeceğim. Bunun siyasetle ve ticaretle bir alakası yok tek derdim ülkemin geleceği olan gençlerimiz.

İyi parti olarak iktidar olduğumuzda Aksaray için yapılmayanları yapmak için de aynı gayretle çalışmaya devam edeceğim. Birileri gibi fotoğraf çeken bir elemanı peşime takıp fotoğraf çektirip giden bir isim olmayacağım. Aksaray’ın öncelikli sorunlarını tespit ettik. Bunlarla ilgili tüm çalışmalarımızı hazırladık. Bunu da ilerleyen günlerde yine basın ile paylaşacağız. Ülkemizin şu anda en büyük sorunlarının başında yüksek faiz giderleri geliyor. Faizle mücadele ettiğini belirten bir iktidar var ama ülkemizin 2023 yılında ödeyeceği faizler toplamı nerdeyse toplanacak olan kurumlar vergisine denk. Yani bu yıl için toplanacak vergilerin tamamı faiz ödemelerine gidecek.

Bunların halkımıza doğru şekilde anlatılması gerekiyor ben aday olsam da olamasam da inandığım yolda yürümeye devam edeceğim. Birilerinin ima ettiği gibi duruşumu hiçbir zaman değiştirmedim. O günde Mustafa Kemal’in askeriyim diyordum bu günde Mustafa Kemal’in askeriyim diyorum. Doğru bildiğim inandığım davamdan vazgeçmem” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bu Soğukta İlaç Gibi GeliyorÖnceki Haber

Bu Soğukta İlaç Gibi Geliyor

ACIMIZ ÇOK BÜYÜKSonraki Haber

ACIMIZ ÇOK BÜYÜK

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar