Aksaray
DOLAR32.9949
EURO35.8195
ALTIN2529.0

Yaldır “Ağaçören Hizmet Bekliyor”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yaldır “Ağaçören Hizmet Bekliyor”
Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, Ağaçören ilçesini ziyaret ederek vatandaş ve esnafların taleplerini dinledi. İktidarın ilçenin sorunlarını görmezden geldiğini kaydeden Yaldır, Ağaçörenlilerin hizmet beklediğini dile getirdi.

Ağaçören’in eski adı olan Panlı ismi ile iktidara çağrı yapan Yaldır, ilçe halkının hizmet beklediğinin vurgusunu yaptı. İlçe halkının pek çok hizmetten mahrum bırakıldığını ifade eden Milletvekili Yaldır, “14 Temmuzda tatile giren gazi meclisimiz 1 Ekim itibari ile yeni yasama dönemine başlayacak. Bizler için bu dönemin sadece adı tatil oldu. Çünkü meclis kapanır kapanmaz zaten hiç kopmadığımız hemşerilerimizle buluşmak ve Aksaray’ın birçok noktasını tabiri caizse Aksaray kazan biz kepçe misali ziyaretlerimizle hemhal olduk. Bu kez Ağaçörenli hemşerilerimiz ile buluştuk. Gün boyu ilçe pazarından vatandaşlarımıza çarşı esnafından sanayiye kadar hemşerilerimizi dinledik. Vatandaşlarımız ile kucaklaşıp hasbihal ettik. Ne mutlu ki AK Parti yıllardır Ağaçören’den aldığı oyun hakkını hizmetle ödemiş, tam bir ilçe sıfatına uygun yatırımlar yapılmış, yollarıyla, parklarıyla, sosyal alanlarıyla, sanayisiyle, Aksaray Üniversitesi’ne bağlı ilgili bölümleriyle, kamu yatırımlarından fazlasıyla hakkını almış bir ilçeyi gördüm diyebilmeyi çok isterdim. Maalesef gördüğümüz tablo bizleri hiç şaşırtmadı” ifadelerini kullandı.

Ağaçören halkının beklentilerine değinen Milletvekili Yaldır ilçede yaptığı açıklamasının devamında, “İktidarın Ağaçören’e hizmet noktasında kayıtsız kalması adeta Panlı’nın kaderi olmuş. Ağaçörenli kendine iktidar tarafından biçilen kaderi artık değiştirmeli. 28 köyüyle, 3 yaylasıyla, 8 mahallesiyle, 7 bin 500 çalışkan misafirperver ve kadirşinas insanıyla Ağaçören’in kaderi bu olmamalıdır. İlçe olduğunda 20 bine yakın olan toplam nüfusu her geçen gün erimiş, 7 bin 500’e kadar inmiştir. Ağaçören iktidara verdiği desteğin karşılığını artık hizmet olarak almak istiyor. Her seçim döneminde oy istemeye gelen iktidar mensuplarından bir kez olsun hizmet için gelmelerini bekliyor. Köstebek yuvasına dönen yollarının yapılmasını istiyor. Hastanesinde uzman doktor görmek istiyor. Adliye ve yüksekokul gibi birçok kamu yatırımları istiyor. Ağaçören, cevizi için bir kooperatif ve işleyecek bir tesis kurup markalaşmak istiyor. Orta ölçekli organize sanayi bölgesi kurularak işsiz gençlerine iş kapılarının açılmasını istiyor. Doğalgazın tüm ilçeye, her noktaya gelmesini istiyor. Sokak hayvanları için barınak yapılmasını istiyor. Bizler Ağaçören için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Ağaçören’in hakkını, hukukunu her platformda savunarak, meselelerini sık sık dile getirip kamuoyu oluşturmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sami Güçlü, Rektör Arıbaş’ı Ziyaret EttiÖnceki Haber

Sami Güçlü, Rektör Arıbaş’ı Ziyaret Etti

Göçmen Kaçakçısı TutuklandıSonraki Haber

Göçmen Kaçakçısı Tutuklandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar