Aksaray
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

Yine Yabancı Dehşeti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yine Yabancı Dehşeti
Ülkemize sığınmacı olarak gelen ve bir kısmı da Aksaray’da yerleşen yabancıların yarattığı dehşete bir yenisi daha eklendi. Bir yakınına misafir olarak gelen 2 si çocuk 4 kişilik aile belirlenemeyen bir sebeple yok oldu.

Dere Mahallesi’nde bulunan bir yakınlarına ziyarete geldiği öğrenilen ailenin yok olmasına Afganlı baba neden oldu. 26 yaşındaki karısını bıçaklayan Afganlı baba 2 ve 4 yaşlarındaki 2 çocuğunu da balkondan atarken ardından kendisi de balkondan atladı.

Eşini bıçaklayarak, 2 çocuğunu da balkondan atarak öldürdükten sonra kendisi de balkondan atlayan Afganistan uyruklu baba düşüşünde ölmezken, işyerini açmaya gelen binanın altındaki Kahvehane sahibinin çağırdığı ambulansla kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Aksaray’da zaman zaman yabancı uyrukluların yaşattığı dehşete bir yenisi daha eklendi. Afganistan Uyruklu 4 kişilik bir ailenin 2 ve 4 yaşlarındaki çocuğu da dahil olmak üzere 3 kişi yaşamını yitirirken, eşini bıçaklayarak çocuklarını da balkondan atarak öldüren Afganlı Baba işlediği cinayetlerin ardından kendisi de balkondan atlayarak yaşamına son vermek isterken kaldırıldığı hastanede ölümle pençeleşiyor.

Olay Dere Mahallesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi. Dere Mahallesi’nde oturan bir akrabalarını ziyarete gelen Afganlı ailede baba ile eşi arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Yaşanan tartışmanın ardından Afgan Uyruklu Babanın 26 yaşındaki eşini bıçaklayarak öldürdüğü öğrenildi. Eşini bıçaklayan baba ardından 2 ve 4 yaşlarındaki 2 çocuğunu balkondan attı. Ardından kendisi de balkondan atladı.

Sabah olayın yaşandığı binanın altında bulunan kahvehanesini açmaya gelen işyeri sahibi yerde yatanları fark edince hemen 112 Acil Çağrı ve polise haber verdi. Kahvehane sahibi yerde yatanları görünce hemen ambulans çağırdığını, 3 kişinin yaşadığını söyledi. Ambulansla hastaneye kaldırılan ailenin 3 yaralı ferdinden 2 si tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, ailesini katleden babanın halen hastanede tedavi gördüğü ancak hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Çocuklarda Sanatsal Faaliyetler Etkili Oluyor”Önceki Haber

“Çocuklarda Sanatsal Faaliyetler Etkili...

MEDAŞ Koordinasyon Toplantısı GerçekleştirildiSonraki Haber

MEDAŞ Koordinasyon Toplantısı Gerçekleşt...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar