Aksaray
DOLAR32.5653
EURO34.971
ALTIN2444.3

Cuma Pazarı’da Modernleşti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cuma Pazarı’da Modernleşti
Aksaray Belediyesinin daha önce birçok mahallede hayata geçirdiği, yeni kurulan ya da modernize edilen Pazar alanlarına bir yenisi daha ekleniyor. Hasas, Nakkaş ve Şifahane Mahalleleri arasında hizmet verecek olan Cuma Semt Pazar alanında artık çalışmalarda sona gelindi. Yenilenen semt pazarı asfalt, kaldırım ve çevre düzenlemelerinin ardından hizmete girecek.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer konuya ilişkin şunları söyledi: “Pazar alanları halkımızın ortak kullanımında olan her vatandaşımızın ve pazarcı esnafımızın istifade ettiği yerler. Göreve geldiğimiz günden bu yana birçok mahallemizde hemşerilerimizin yazın sıcaktan kışın yağıştan etkilenmemeleri için modern kapalı Pazar alanları yaptık.  Bir yenisini daha Hassas, Nakkaş ve Şifahane mahallelerimizin istifade edeceği Cuma Pazarının üstünü kapatıp modernize ettik. Artık son rötuşlarını yapıyoruz kısa süre sonra halkımızın hizmetine açacağız.”

Kent genelinde semt pazarlarının yenilenmesi hususunda önemli projelerin hayata geçtiğini hatırlatan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Mahalle Meclis toplantılarımızda, vatandaşlarımızdan ilk aldığımız taleplerin arasında semt pazarları geliyor. Çünkü şehrimizde semt pazarları her zaman rağbet görüyor.

Bizde halkımızın ihtiyaç ve beklentilerini göz önünde bulundurarak TOKİ Bölgesinde Cumhuriyet ve Yunus Emre Mahallelerine kapalı semt pazarı ve sosyal tesisi projemizi hayata geçirdik. Kurtuluş Mahallemizdeki kapalı semt pazarı sil baştan yeniden modernizasyon yaptık ve hizmete açtık. Bunun yanında vatandaşlarımızın Pazar ihtiyacını karşılamak için Hacılar Harmanı ve Selçuklu Mahallesinin ulaşılabilir noktasına Perşembe pazarını alanını belirledik. Son olarak gelen yoğun talepler üzerine kullanışlılığını yitirmiş ve deforme olan Cuma Pazarını yeniden modernize ederek kapalı hale getirdiğimiz Cuma Pazarında çalışmaları tamamladık. Çevre düzenlemesinin ardından yeni semt pazarımızı hizmete açıyoruz. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çiftçi Karalar BağladıÖnceki Haber

Çiftçi Karalar Bağladı

Eskil’e 150 Milyonluk ProjeSonraki Haber

Eskil’e 150 Milyonluk Proje

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar