Reklamı Geç
mhp
Aksaray
DOLAR32.3643
EURO34.9818
ALTIN2324.9

Bakan Özhaseki Aksaray’a Geliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Özhaseki Aksaray’a Geliyor
Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Hamidiye Mahallesi Kentsel Dönüşümünün temel atma töreni ve Kalanlar Millet Bahçesi’nin açılışı için Aksaray’a geliyor

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hamidiye Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinin temel atma töreni ve Kalanlar Millet Bahçesinin açılışı için Aksaray’a geliyor.

Program dahilinde 1 Mart Cuma günü 13:30’da ilk olarak Hamidiye Kentsel Dönüşüm alanında temel atma törenine katılacak olan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, ardından saat 15.30’da Kalanlar Millet Bahçesi’nin açılışını gerçekleştirecek.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, temel atma ve açılış töreni ile ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Şehrimiz için dev projeleri bir bir hayata geçirmeyi sürdürüyoruz. Kentsel dönüşüm alanımızda şu an yoğun bir çalışma var. Aksaray tarihinin en kapsamlı kentsel dönüşüm hareketini başlattığımız ve yüzde 17’lik bölümünü tamamladığımız şehrin kalbi konumundaki Hamidiye Mahallesi’ndeki projemiz tamamlandığında Aksaray’a büyük bir katma değer sağlayacak. Şehir merkezinin çehresini değiştirecek aynı zamanda Aksaray’ımızın merkezinde trafiği de rahatlatmış olacağız.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız sayın Mehmet Özhaseki’nin teşrifleriyle gerçekleştireceğimiz Hamidiye Kentsel Dönüşüm projemizin temel atma töreniyle çalışmalarımız daha da hızlanacak. Proje süremiz 500 gün ama müteahhidimiz inşallah daha kısa sürede bitirecek. Şimdiden şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, temel atma töreninin ardından 15:30’da Kalanlar Millet Bahçesinin açılışına katılacak.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer açıklamasının devamında; “Allah nasip ederse yine aynı gün sayın bakanımızın katılımlarıyla şehrimizi güzelleştirmek adına hizmete açacağımız Kalanlar Millet Bahçemiz ile 42 Bin metrekare yeşil alanı ve sosyal donatı alanlarıyla halkımızın hizmetine sunmuş olacağız.

Daha önce şehrimize kazandırdığımız Fatih Millet Bahçesi ve Zafer Millet Bahçelerinin ardından Aksaray’ın yeşil alan varlığına önemli bir kazanım sağlamış olacağız. “Yeşil bir Aksaray” için çalışmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle 1 Mart Cuma Günü Hamidiye Mahallesi Kentsel Dönüşüm alanı temel atma törenine ardından Kalanlar Millet Bahçesi’nin açılışına tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“YANDAŞIN VE RANTIN DEĞİL, HALKIN BELEDİYESİ İÇİN GELİYORUZ”Önceki Haber

“YANDAŞIN VE RANTIN DEĞİL, HALKIN BELEDİ...

Aksaray MHP’nin hizmet kadrolarını yürekten kucaklıyorSonraki Haber

Aksaray MHP’nin hizmet kadrolarını yürek...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar