Reklamı Geç
mhp
Aksaray
DOLAR32.3643
EURO34.9818
ALTIN2324.9

91 Bin Öğrenci Tatilde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
91 Bin Öğrenci Tatilde
Aksaray’da 91 bin 745 öğrenci 2022-2023 Eğitim Öğretim döneminin ilk yarısını tamamladı. Karnelerini alan öğrenciler iki hafta sürecek yarıyıl tatiline girdi.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu ile Taptuk Emre Ortaokulunda düzenlenen karne törenine katıldı. Emekliye ayrılan 42 yıllık öğretmen Ömer Askerden ile birlikte pasta kesen Vali Aydoğdu 1 puanla takdirname belgesi alamadığı için ağlayan Samet Çeşmecik adlı öğrenciyi arkadaşları ile birlikte teselli etti.

Gezin, dinlenin hayaller kurun

Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ve eğitim sendikalarının başkanları ile birlikte öğrencilerin karnelerin dağıtan Vali Aydoğdu; öğrencilere başarı dileklerini ileterek yarıyıl tatilinde dinlenmeleri tavsiyesinde bulundu. Öğrencilerden kendilerini dinlenerek kendilerini rahat hissetmelerini isteyen Vali Aydoğdu; “Gezin, dinlenin ve hayal edin. İçinize dönün. Bu hepinize iyi gelecek. Sevgi ile donanmış hayaller kurmuş ve dinlenmiş şekilde tatil dönüşü sıralarınızda olun.”dedi.

7 D sınıfında öğrencilere karnelerini ve karne hediyelerini takdim eden Vali Aydoğdu 5 puanla ‘Takdirname Belgesi’ alamadığı için gözleri dolan Samet Çeşmecik adlı öğrenciyi teselli etti. Arkadaşları ile birlikte Çeşmeci’yi alkışlayan Vali Aydoğdu Çeşmeci’den üzülmemesini isteyerek ikinci dönem sonunda biraz daha gayret ederek istediği başarıya ulaşabileceğini belirtti.

Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu öğretmenleri ile bir süre görüşen Vali Hamza Aydoğdu; 42 yıllık meslek hayatını emeklilikle noktalama kararı alan Ömer Askerden için hazırlanan yaş pastayı Askerden ile birlikte kesti. Emeklilik kararı alan Matematik öğretmeni Askerden’e çiçek takdim eden Vali Aydoğdu verdiği hizmetleri için Askerden’e teşekkür ederek emeklilik hayatının sağlıklı ve mutlu şekilde geçirmesi dileğinde bulundu.

Vali Hamza Aydoğdu Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ve beraberindeki heyet ile Yusuf Taha Kumtepe adlı öğrencinin kendisini sosyal medyadan karne programına davet etmesi üzerine Taptuk Emre Ortaokuluna ziyarette bulundu.

Kumtepe ve sınıf arkadaşlarının karneleri ve hediyelerini veren Vali Aydoğdu öğrencileri tebrik ederek yarıyıl tatilinde dinlenmeleri tavsiyesinde bulundu. Okul öğretmenleri ile bir süre sohbet eden Vali Aydoğdu; öğretmenlerin fedakârlıklarının her türlü takdirin üzerinde olduğunu belirterek başarılanının daim olması dileğinde bulundu. Karnelerin dağıtılmasının ardından tatil nedeniyle düzenlenen kapanış törenine katılan Vali Aydoğdu, İstiklal Marşını öğretmen ve öğrencilerle birlikte söyledi.

Ameliyat olduğu için karnesini alamayan okul birincisi öğrenci karnesini Vali Aydoğdu’nun elinden aldı

Vali Hamza Aydoğdu acil ameliyat olması nedeniyle arkadaşları ile karne sevincini yaşayamayan okul birincisi öğrenciye sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Cemaleddin Aksaray’i Hafız İmam Hatip Ortaokulu 5 B sınıf öğrencisi Umut Bozdemir’i Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ile Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret eden Vali Aydoğdu Bozdemir’in karnesini ve ‘Takdir Belgesi’ni yattığı serviste takdim etti. Bozdemir’e çiçek verip tebrik eden Vali Aydoğdu; başarı dileklerini iletti. Bozdemir’in durumu hakkında bilgi alan Vali Aydoğdu Bozdemir’e geçmiş olsun dileğinde bulunarak sağlığına kavuşması temennisinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esat Zengin Mağdur Üreticilerini Yalnız BırakmadıÖnceki Haber

Esat Zengin Mağdur Üreticilerini Yalnız...

Faili Meçhul Çocuk Cinayeti 9 Yıl Sonra AydınlandıSonraki Haber

Faili Meçhul Çocuk Cinayeti 9 Yıl Sonra...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar