Aksaray
DOLAR32.5667
EURO34.8734
ALTIN2427.1

Aksaray Belediyesi Salgın Süreci Boyunca 8 Milyon Maske Üretti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray Belediyesi Salgın Süreci Boyunca 8 Milyon Maske Üretti
Tüm Dünya’da etkisini sürdüren covid-19 virüsü ile mücadelede bulaş riskinin en aza indirilmesinde Dünya sağlık örgütünün ve Sağlık bakanlığının üzerinde hassasiyetle durduğu maske kullanımı tavsiyesi uzmanların önerileri arasında ilk sırada ki yerini korurken Aksaray Belediyesi de korona virüs salgının ilk günlerinden bugüne vatandaşlarına maske tedariki konusunda adeta rekora koşuyor.

Aksaray Belediyesine bağlı AKMEK merkezlerinde kurulan atölyelerde steril ortamlarda standartlara uygun şekilde hazırlanan maskeler, Belediye ekipleri tarafından toplu taşıma araçlarında, Pazar alanlarında, vatandaşların yoğun olarak kullandıkları cadde ve sokaklarda dağıtımı devam ediyor. Bu kapsamda bugüne kadar üretilen 8 Milyon maskenin dağıtımı ücretsiz olarak gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer konuya ilişkin şu görüşlere yer verdi. “Salgın hastalıkla mücadelede ilk günden bu yana vatandaşlarımıza maske tedarikini ücretsiz olarak karşıladık. Süreç boyunca dağıtmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar 8 Milyon adet maskeyi vatandaşlarımıza ulaştırdık (AKMEK)’de maske üretimimiz hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu süreçte gayretle çalışan ve vatandaşlarımıza kapı, kapı dolaşarak maskelerini ulaştıran ekibimizi ayrıca kutluyorum. Vatandaşlarımızdan yetkililerin uyarılarını dikkate almalarını istirham ediyorum. Rehavete kapılmadan salgınla mücadelemizi sürdürerek hep birlikte sağlıklı günlere kavuşacağız.” Dedi

Öte yandan Aksaray Belediyesinin bu uygulamasından duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, maskelerin ücretsiz olarak temin edilmesinin yanı sıra insan yoğunluğunun çok olduğu noktalarda maske tedarikinin sağlanmasının çok önemli bir hizmet olduğunu söyleyerek emeği geçenlere teşekkür ettiler.(Basın Bülteni)

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
68 Aksaray Belediyespor, Ordu Hazırlıklarını TamamladıÖnceki Haber

68 Aksaray Belediyespor, Ordu Hazırlıkla...

Tarihi Kalanlar Köprüsü Eski İhtişamına KavuştuSonraki Haber

Tarihi Kalanlar Köprüsü Eski İhtişamına...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar