Reklamı Geç
mhp
Aksaray
DOLAR32.3522
EURO35.1557
ALTIN2308.4

Aktaş: Türkiye Yüzyılı Gençlerin de Yüzyılı Olacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aktaş: Türkiye Yüzyılı Gençlerin de Yüzyılı Olacak
'Genç odaklı siyaset' anlayışıyla gençlerin önündeki tüm engellerin kaldırıldığı Türkiye Yüzyılı, gençlerin de yüzyılı olacaktır

AK Parti Aksaray Milletvekili A. Adayı Muhammet Aktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki 'Genç odaklı siyaset' anlayışıyla gençlerin önündeki tüm engellerin kaldırıldığını söyleyerek; “Türkiye Yüzyılı, gençlerin de yüzyılı olacaktır” dedi.

Aksaray’a ve Türkiye’ye hizmet etmek, gençlerin sesi olmak için bu kutlu yola çıktığını ifade eden Aktaş; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bugün; ülkemiz gençliğine, hatta dünya gençliğine ilham veren, cesaret aşılayan bir liderdir. Milletine hizmet için aşkla koşan, içeride ve dışarıda türlü badirelere göğüs geren, 'Dünya 5'ten büyüktür' diye haykıran, daha adil bir dünya için gayret sarf eden Cumhurbaşkanı'mızın liderliği, bizler ve gençler için gerçekten çok kıymetli bir ilham kaynağıdır. Biz de bizi biz yapan milli, manevi, tarihi ve kültürel değerlerimize sarılarak, bu değerlere sahip çıkarak liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde yürümeye devam edeceğiz.  İnanç, azim ve kararlılıkla güçlü Türkiye idealine doğru hızlı adımlarla ilerleyeceğiz” şeklinde konuştu.

Aksaray’ın son yıllarda oldukça hızlı bir gelişme gösterdiğini ve Türkiye’nin incisi konumunda olduğunu vurgulayan Aktaş, AK Parti iktidarıyla bu gelişimin daha ileri seviyelere taşınacağını vurguladı.

Aktaş; “AK davanın bir neferi olarak Aksaray’ımıza en güzel şekilde hizmet etme arzusundayız. Ayrıca sorunlara da istişare odaklı çözümler bulma gayreti içerisindeyiz. İlçelerimizde, beldelerimizde, mahallelerimizde… Aksaray’ın her bölgesine hizmet etmek ve her vatandaşımıza yardımcı olmak için bu kutlu yola çıktım. Tüm hemşehrilerimizin desteklerini bekliyorum” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SÜMEYYE ÖZYÖN RADYO PROGRAMINA KATILDIÖnceki Haber

SÜMEYYE ÖZYÖN RADYO PROGRAMINA KATILDI

DİNÇER E-SPOR TURNUVASINDA BİLGİSAYAR BAŞINA GEÇTİSonraki Haber

DİNÇER E-SPOR TURNUVASINDA BİLGİSAYAR BA...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar