Aksaray
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

“Değişim İçin Cesurlara İhtiyaç Var”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Değişim İçin Cesurlara İhtiyaç Var”
Aksaray siyasetinin genç ve etkili isimlerinden olan Resul Karaüzüm, İYİ Parti’den Aksaray Milletvekilliği Aday Adaylığını açıkladı. Parti binasında, üzerinde Cumhuriyetin kuruluş yılı olan 1923 ibaresinin yer aldığı temsili bir seçim sandığı ile basın toplantısı düzenleyen Resul Karaüzüm, değişim mesajı verdi.

Yola çıktıkları ilk günden bu yana değişimin gerekliliği üzerinde durduklarını anımsatan ve neyi değiştirmek istediklerine değinen Resul Karaüzüm, “Biz öncelikle, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in de dediği gibi, bu harami düzeni yıkmak ve bu ucube sistemi değiştirmek istiyoruz. Biz, zehir tacirlerinin oltasında balık gibi çırpınan gençlerimizin kaderini değiştirmek istiyoruz. Biz, haksızlık, hukuksuzluk, adaletsizlik ortamını değiştirmek istiyoruz. Biz, şehrimizin makûs talihini değiştirmek istiyoruz… Bunu da hep birlikte, iyi ve cesur insanlarla birlikte yapmak istiyoruz. Biliyoruz ki; sadece cesurlar değiştirir!” dedi. İktidar sahiplerinin kötü gidişatı sürekli olarak birilerine yıkmaya çalıştığını ve her şeyi dış güçlere bağlayarak algı yönetme çabası içinde olduklarını dile getiren İYİ Parti Aksaray Milletvekili Aday Adayı Resul Karaüzüm, “Her şeyi dışarıya bağlayan, her suçu başkasına yıkanlara soruyoruz; Aksaray’a tren yolunu da mı dış güçler getirtmedi? Gençler işsiz, onları da mı dış güçler işsiz bıraktı? Yıllardır yapılmayan ve yılan hikâyesine dönen Ortaköy yolunu damı dış güçler yaptırtmadı?” diye sordu.

“Sandığa Atılan Oy Sadece Bir Kağıt Değil, İnsandır”

Basın açıklamasına, üzerinde Cumhuriyetin kuruluş yılı olan 1923 ibaresinin yer aldığı temsili bir seçim sandığı ile çıkan Resul Karaüzüm, bunun gerekçesini izah etti. Sandığın değişimin anahtarı olduğunu ve siyasal iktidarın oy veren seçmeni insan olarak değil, sadece sandığa atılan bir kâğıt, bir zarf olarak gördüğünü iddia eden Karaüzüm, sandığa atılan zarfı değil, o zarfı atan insanı yüceltmek gerektiğine dikkat çekti. Karaüzüm, şöyle devam etti: “Biz, sandığa zarfı atan insanımızın sorunlarına, dertlerine, kahırlarına, tasasına, kıvancına ortak olmak gerektiğine inanıyoruz. Biz o insana değer veriyoruz. Değişim cesur insanların iradesi ve sandıkla olur.” İYİ Parti’nin birlik ve beraberlik içinde seçime yürüdüğünü ve değişim iradesini temsil ettiğini kaydeden Resul Karaüzüm, “Tüm parti teşkilat yöneticilerimiz burada. Kıymetli Milletvekilimiz, kendisi de bir aday adayı olarak, burada ve tüm aday adaylarının yanında duruyor. Biz bir bütünüz, iç çekişme yok. Sultanhanı, Eskil, Güzelyurt, Gülağaç, Ortaköy, Sarıyahşi, Ağaçören ve Merkez İlçemiz İlçe Başkanlarımıza, Aksaray’ımız İl Başkanımıza, bizler teşkilatlarımıza, teşkilatlarımız da Aksaraylılara emanet” dedi.

Düzenlenen basın toplantısında iyi Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel ve İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Cumali Asal da birer konuşma yaparak, partiye gösterilen teveccühün artmaya devam ettiğini dile getirdiler ve Resul Karaüzüm’e başarı dilediler.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kayan’dan Dev Yatırım MüjdesiÖnceki Haber

Kayan’dan Dev Yatırım Müjdesi

Belediye Ekiplerinden Kara Erken ÖnlemSonraki Haber

Belediye Ekiplerinden Kara Erken Önlem

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar