Aksaray
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

“Kapımız Herkese Açık”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Kapımız Herkese Açık”
Kapısı her gün vatanını, milletini ve bayrağını seven herkese açık olan AK Parti Aksaray İl Başkanlığı’na gelen vatandaşlar, Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’a, tüm talep ve sorunlarını rahatlıkla iletebiliyor.

Vatandaşların sorunlarını, taleplerini, şikayetlerini, isteklerini, dilek ve önerilerini ilk ağızdan öğrenmek için haftanın belirli günlerinde parti teşkilatında diğer günlerde ise bizzat halk ve esnaf ziyaretlerinde bulunan Aksaray İl Başkanı Altınsoy, mesaisinin büyük bir kısmını teşkilat çalışmalarına ayırması dikkatlerden kaçmıyor.

Özellikle AK Parti olarak, seçimden seçime vatandaşı hatırlayan bir parti olmadıklarını vurgulayan Altınsoy, bugüne kadar süre gelen bu anlayışın, AK Parti iktidarı ile birlikte son bulduğunu kaydetti.

Gücünü milletinden alan bir siyasi hareket olduklarına işaret eden Altınsoy, “Biz, halka güvenen bir siyasi hareketiz. Yine zorlu yolları aşacak, Türkiye’mizin ve Aksaray’ımızın istikrarlı bir şekilde yükselişi için önümüze bakacağız. Yolumuza devam ederek, hedeflerimize odaklanacağız. Milletvekillerimiz, Merkez ilçe teşkilatımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız kısacası partimiz tüm kademeleriyle saha çalışmalarına devam etmektedir” dedi.

AK kadrolarlar olarak milli ve yerli Cumhur ittifakı ile birlikte Aksaray’ın her alanda gelişmiş kentler seviyesine çıkarmak için gece gündüz çalıştıklarını kaydeden Altınsoy, “Cumhur İttifakımız ile omuz omuza çalışıyoruz. Şer odaklarına karşı biriz beraberiz hep birlikte Aksaray’ımız için mücadele ediyoruz. Şunu da önemle belirtmek isterim ki, muhafazakarlık ve demokratlık temelinde bir kitle parti olmanın yanın da hangi siyasi partiden olursa olsun kapımız herkese açıktır. Aksaray’ımıza dair heyecanımızı tartışalım, projeleri, farklı konuları tartışalım istiyoruz. Bunu yaparken de birlik ve beraberlik noktasında itilafa düşmeden bu adımları atmak istiyoruz. Hep birlikte vizyon sahibi bir Aksaray için çalışacağız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bu Ödül Sizin de OlabilirÖnceki Haber

Bu Ödül Sizin de Olabilir

Şehre Estetik Görünüm de ÖnemliSonraki Haber

Şehre Estetik Görünüm de Önemli

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar