Aksaray
DOLAR32.5439
EURO34.7572
ALTIN2487.7

Koç “Hedefimiz 2’inci Lig”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Koç “Hedefimiz 2’inci Lig”
TFF 3.Lig 2. Grupta Play Of’ mücadelesi veren 68 Aksaray Belediye Spor, yeni yönetimi ile yoluna kaldığı yerden devam ediyor.

Aksaray Spor ’un yeni Başkanı Murat Koç ile As Başkan Tayfur Başkan, Genel Kaptan Nedim Deniz, Basın Sözcüsü Savaş Ulukaya ve yönetim kurulu üyeleri Tarık Gümüşsoy, İlyas Sarıkaya ve Nejdet Aktaş Aksaray belediyesporlu futbolcu ve teknik ekibi ziyaret ederek futbolcular ve ekibe  moral verdiler.

Teknik Direktör Ertümen Buğday, yardımcı hocalar Özgür Doğramacı, Volkan Arat, Coşkun Eroğlu ve Adil Bölükbaş nezaretinde yapılan antrenmanda futbolcuların neşeli ve hırslı oldukları gözlendi.

Siyah beyazlı futbolcular, özellikle topu oyuna sokma, rakiple ikili mücadele ve ceza sahasından kaleye şut çekme konusunda oldukça başarılı bir performans sergilediler.

Aksaray Belediye Spor Başkanı Murat Koç, 68 Aksaray Belediye Sporun kalan maçlarını kazanacağına ve Play Of’tan ikinci lige çıkması için çok büyük çaba sarf edeceğine inandıklarını ifade ederek şu görüşlere yer verdi.  “Öncelikle bizi bu göreve layık gören Aksaray Belediye Başkanımız Dr. Evren Dinçer’e çok teşekkür ediyoruz. İnşallah yönetim kurulu üyelerimizle beraber Aksaray’ımızı 2. Lige çıkartmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Görevi devraldıktan sonra takımımızın ilk antrenmanına geldik. Teknik heyetimiz ve futbolcu arkadaşlarımızla konuştuk. Takımımızda moraller yerinde. Bu saatten sonra bütün maçlarımız çok önemli tabii ki. Play Of’a kalmayı garantiledikten sonra oynayacağımız maçlarda takımımızı canı gönülden destekleyerek ikinci lige çıkma yolunda büyük bir adım atmış olacağız.

Yeni yönetimimizin Aksaray’ımıza da hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Buradan bugüne kadar gelmiş geçmiş bütün yönetim kurulu abilerimize ve kardeşlerimize de vermiş oldukları emeklerden dolayı Teşekkür ediyorum. Futbolcularımızın istekli ve arzulu bir çalışma içinde olması bizleri mutlu etti. Pazar günü oynanacak maçta takımımıza başarılar diliyorum” dedi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tarımsal Üretimdeki Bir Aylık Maliyet Artışı Yüzde 12Önceki Haber

Tarımsal Üretimdeki Bir Aylık Maliyet Ar...

Doktorlar Mayıs’ta 6 Gün İş BırakacakSonraki Haber

Doktorlar Mayıs’ta 6 Gün İş Bırakacak

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar