Aksaray
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

“Sözümüz Senettir”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Sözümüz Senettir”
ATSO seçimlerine sayılı günler kala Mavi liste olarak yola çıkan iş insanları Aksaray’ın geleceği için hazırladıkları proje tanıtımını yaparken 4 yıllık süreçte bu işleri tamamlayacaklarını ve yarım iş bırakmayacaklarını söylediler.

Bugüne kadar verdikleri sözlerin arkasında durma konusunda başarılı bir sınav verdiklerini ve bu seçim öncesi de verdikleri sözlerin birer senet olduğunu ifade eden Fatih Batı ve Ekibi göreve başladıkları gün çalışmaya başlayacaklarını taahhüt ederken, toplantıya katılan çok sayıda üye de mavi listenin projelerinin Aksaray’ın ufkunu aşacak projeler olduğunu ifade ettiler.

Uzun süredir devam eden seçim sürecinde Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası meclis ve komite seçimleri için sayılı günler kala Mavi liste olarak yola çıkan iş insanları basın mensupları ve ATSO üyeleri ile bir araya geldiler. Geçtiğimiz gün sabah yapılan toplantı adeta gövde gösterisine dönerken Mavi liste Aksaray için gelecek 4 yılda yapacakları;

Fuar alanları projesi, TIR, Kamyon ve Traktör Galericileri sitesi, Toptancılar sitesi, Tekstilkent, Mobilyacılar sitesi, Dijital bilgi merkezi, Yetkisiz işletmelerle ilgili çalışmalar, Kapadokya’nın Giriş Kapısı olan Aksaray’ın Turizmi ile ilgili projeler olmak üzere birçok projenin slayt gösterimini yaparak katılımcılara tanıttı.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) başkanlığı için yola çıkan iş adamı Fatih Batı gazeteciler ve ATSO üyelerine yarım iş bırakmayacağız diyerek yaptığı konuşmasında; “Aksaray’ı her alanda hak ettiği yere taşımak için Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine aday oldum. Rengimizi de mavi olarak belirledik. Bundan sonraki süreçte nasip olursa planladığımız projelerin ilk yıl içinde temellerini atmayı hedefliyoruz. Bunun için hep beraber ve birlikte çalışmamız gerekiyor. Tek başımıza bir şey yapamayız. Birlikte başaracağız, birlikte ilerleyeceğiz, birlikte yol alacağız. Bu yüzden gelin birlikte yönetelim diyorum. Gelin Aksaray’ı hep beraber kalkındıralım. Gelin el ele verip güzel şehrimizi tüm dünyaya tanıtalım. Aksaray için mavi listede buluşalım. Mobilyacılar sitesi projesi; TIR, kamyon, traktör, kamyoncular garajı sitesi, fuar alanları, turizm tanıtımları gibi projelerimiz ilk sırada yer alıyor. Bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Yukarıyı Aratmıyorlar”Önceki Haber

“Yukarıyı Aratmıyorlar”

Sıkıyorsa Denetleyin! Sıkıyorsa Kaldırın!Sonraki Haber

Sıkıyorsa Denetleyin! Sıkıyorsa Kaldırın...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar