Aksaray
DOLAR32.4507
EURO34.7546
ALTIN2440.6

Aksaray Belediyesi Sıcak Asfalt Serim Çalışmalarına Hız Verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray Belediyesi Sıcak Asfalt Serim Çalışmalarına Hız Verdi
Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in göreve gelmesi ile şehrin başta ana arterleri olmak üzere her noktada başlatılan yol yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediliyor.

Geçtiğimiz yıl Atatürk Bulvarı, Makas Kavşağı, Aşık Molla Caddesi gibi ana arterlerde başlatılan altyapı yenileme ve üst yapı çalışmalarına 48 mahallede devam edilmişti. Bu yılda kış aylarında yağışlardan ve çeşitli nedenlerden dolayı yollarda yenileme çalışması başlatıldı.

Aksaray Belediyesi ekipleri, Küçük Bölcek Mahallesindeki 36. Cadde de deforme olan yolun uzun yılların kullanılması için mevcut yolun zemininin güçlendirilmesine yönelik çalışmalar yapılıyor. İş makinaları yardımı ile 12 metre genişliğindeki Bin 800 metre uzunluğundaki yola sıcak asfalt öncesi PMT serimi yapıldı.  Vatandaşlara bir daha görüntü ve gürültü kirliliği yaşatmamak adına kalite standartları dikkate alınarak yapımına devam edilen yolun zemin iyileştirmelerinin ardından sıcak asfalt serimine başlanılması planlanıyor.

Küçük Bölcek Mahallesi 36. Cadde de başlatılan yol yenileme çalışmaları kapsamında orta refüjde düzenleme yapılması talimatını da veren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şu açıklamalarda bulundu; ‘’Geçtiğimiz yıllarda şehrimizde rekor seviyesinde sıcak asfalt serimi gerçekleştirdik. Vatandaşlarımıza kaliteli, konforlu ve güvenli ulaşım imkânı sunmak için yol yapım ve yenileme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımız tarafından yoğun olarak kullanılan 36. Caddedeki yolumuzda kapsamlı bir çalışma başlattık. Sıcak asfaltla kaplayacağımız yolun orta refüjünde de düzenleme çalışması yapacağız. Yolumuz hazır olduğunda orta refüjümüze çeşitli peyzaj uygulamaları yaparak şehrimizin estetiğine yakışır bir görünüm kazandıracağız.’’ Dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Denetim Olmayınca Vuran VuranaÖnceki Haber

Denetim Olmayınca Vuran Vurana

ASÜ den Önemli bir Başarı DahaSonraki Haber

ASÜ den Önemli bir Başarı Daha

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar